beats by dre cheap

AntifaĊĦizam

Mislim da bi neko trebao pojedinim borcima protiv fasizma, takozvanim antifasistima, objasniti sta je to fasizam, jer u svojim nastupima upravo oni cesto zastupaju fasisticka stajalista.
Ispada da se fasizmom bore protiv fasizma, kao u onoj narodnoj, da se klin klinom izbija. Ozbiljan problem nastaje u nedostatku cistokrvnih fasista pa se onda po potrebi proglasavaju fasistima svi oni koji nisu na kursu saveza socijalisticke omladine ili svi oni koji ne idu Titovim stazama revolucije.
 
Cim imas neki identitet, bilo koji, a da taj identitet ne moze poklopiti petokraka, odmah si fasista ili potencijalni fasista, po misljenju i uvjerenju ovdasnih navodnih antifastita, i protiv tebe takvog treba se boriti, pa makar ta borba imala i karakteristike fasizma. Svaka takva borba je dozvoljena, bez obzira i kad bude zaudarala na fasizam, bice proglasena antifasizmom.

To vam je nesto poput socijalizma i Tita. Mada je svakom normalnom i osobi pri zdravoj pameti jasno da je Tito zivio i ponasao se kao najveci oligarh, krupni bestidni kapitalista, ili bescutni monarh, dok mu narod gladuje i prima medjunarodnu humantirnu pomoc, ipak je taj i takav Tito proglasen simbolom najveceg sina nasih socijalistickih naroda i narodnosti. Primjer bratstva i jedinstva, samoupravljanja i vladavine radnicke klase. Ako Tito moze biti primjer socijalne pravde onda jos lakse cesti fasisticki nastupi mogu biti proglaseni antifasizmom.

titolitarizam
http://titolitarizam.blogger.ba
12/05/2018 23:18