Žene ne lažu

Muškarci zbog nepoznavanja ženskog bića uvijek i iznova nepravedno osuđuju žene za laž ili prevaru.

Ako je danas bio sunčan dan a sutra kišovito, da li to znači da je onaj sunčan dan bio lažan i da vas prevario. Ne, iskre u očima žene ne mogu biti laž a ako sutra ne bude tih iskri onda je to samo običan kišovit dan a nikako razlog za optužbe i osjećaj povrijeđenosti.

Kada vam žena kaže da vas voli ona to najiskrenije misli i najmanje je laži u tim riječima. Kada vas ljubi i grli, ona to radi svim bićem i potpuno vam se predaje, i nema veće istine od ženskog poljupca.

Zato, kada ode, nemojte krivo da sudite, već budite zahvalni za svaki dodir, svaki zagrljaj i osmijeh. Budite zahvalni za one okice koje su iskrile samo zbog vas, i budite sretni da su vas doticale usne sladje od meda.

2 komentara

  1. Hm… Generaliziranje svih žena i općenito previše bajkovit i nerealan pogled na žensko biće. Ima ih i koje ljube, govore da vole i u tom trenutku lažu. To što muškarac ili bilo tko drugi ne može da prepozna laž je zbog njihovih unutrašnjih manjkavosti.

    Jednako bi se moglo reći i za muškarce, sunčan dan, kišovit dan, kad su žene spremne prozivat muškarca za laž i obmanu jer ih sutra (nakon pet mjeseci ili godina) više ne voli.

Komentariši